El 2n Circuit SegurCaixa Adeslas de pàdel debuta amb bon peu a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Junior ha acollit la cinquena prova del 2n Circuit SegurCaixa Adeslas de pàdel amb la participació de 300 palistes. Mercè Domingo i Mari Carmona en categoria femenina i Nacho Álvarez i Alfredo Toca han estat el campions d'un torneig que consta de 10 proves i que ha comptat amb convidats de luxe i un partit d'exhibició de Fernando Belasteguín, Fede Quiles, Maxi Gabriel i Agustín Gómez Silingo.

Des de fa una setmana, 160 parelles han participat en aquesta cinquena prova del torneig, que per primera vegada en dos anys ha visitat Sant Cugat. La parella egarenca Mercè Domingo i Mari Carmona ha superat a la final a la parella Alicia Ortuño i Jimena González per tres sets (3/6, 6/1 i 7/6). En la final masculina, Nacho Álvarez i Alfredo Toca s'han desfet de Darek Riba i Cristian Serch (6/3 i 6/4).

L'organitzador del 2n Circuit SegurCaixa Adeslas de pàdel, Teddy Puig, destaca l'aument de la pràctica d'aquest esport a la ciutat.

Teddy Puig

És el primer cop que venim a Sant Cugat perquè normalment ho fem a Barcelona. El pàdel està creixent molt a la ciutat i el Junior té unes instal·lacions inmillorables.


A més del torneig també s'ha habilitat un village amb música i activitats per als més petits. Durant la jornada de divendres, van passar per les instal·lacions del Junior exfutbolites com Albert Luque i Fran Gonzàlez, l'extennista Àlex Corretja o la model Martina Klein.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.