La Moonrace del CAR consolida el nombre d'inscrits en la seva 2a edició


  • Comparteix:

La 2a edició repetirà l'inscripció de l'any anterior

La 2a edició repetirà l'inscripció de l'any anterior

La Moonrace, cursa nocturna que organitza el CAR, viurà la seva 2a edició aquest dijous pels carrers de Sant Cugat. A partir de dos quarts de deu del vespre, uns 1.400 inscrits participaran a la prova . La principal novetat serà el component solidari, un euro de cada inscripció es destinarà a la delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson.

La cursa, que va crear l'any passat el CAR per commemorar el seu 25è aniversari, es disputarà sobre un circuit de 7,5 quilòmetres. La Moonrace recorrerà els principals carrers de la ciutat i enguany incorpora canvis a la senyalització, amb una indicació a cada quilòmetre.

L'organitzador de la prova, Albert Mendoza, assegura que repetir la participació és un bon senyal perquè indica que l'any passat es van fer les coses bé.

Albert Mendoza

És bo repetir la participació. Quanta més gent participi, més podrem recaptar per l'acció solidària.


Entre els participants hi haurà cares conegudes, com la del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, que donarà el tret de sortida i disputarà la cursa. A dos quarts d'onze està prevista l'entrega de premis, amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.