Els esports també participen a la Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge de les partides simultànies d'escacs del 2013

Imatge de les partides simultànies d'escacs del 2013

Tot i que va començar divendres, la Festa Major de Mira-sol comença aquest dissabte dos dies d'activitats esportives. El tradicional torneig de 12 hores de futbol 7, petanca, partides simultànies d'escacs, una exhibició d'arts marcials i una de hip hop són les protagonistes del dissabte, mentre que diumenge arriba la bicicletada popular.

Les activitats esportives de la Festa Major de Mira-sol començaran dissabte a les nou del matí amb el 5è Torneig 12 hores de futbol 7 a la ZEM de Mira-sol. A poc a poc, aquesta competició s'està convertint en un clàssic de la Festa Major mirasolenca i, com a les darreres edicions, repartirà 750 euros en metàl·lic i obsequis en premis.

A dos quarts de cinc de la tarda començarà el Campionat de Petanca a les instal·lacions del Club Petanca de Mira-sol. A les sis de la tarda, el mestre Alfons Macaya farà partides simultànies d'escacs al Casal de Mira-sol, en una activitat en què les places són limitades.

Les arts marcials també tindran el seu espai amb una exhibició davant el Casal de Mira-sol a les set de la tarda a càrrec del 'Mugendo Martial Arts'. Dissabte es tancarà a les vuit de la tarda amb una nova exhibició, en aquest cas de hip hop i en el mateix espai que la d'arts marcials.

Diumenge es tancaran els actes esportiu de la Festa Major de Mira-sol amb la Bicicletada popular a partir de dos quarts d'onze del matí amb sortida des del Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.