El Torneig de Futbol 7 torna a ser l'acte més multitudinari de la Festa de Mira-sol


  • Comparteix:

La Festa Major de Mira-sol aplega 16 equips per al torneig de futbol 7, 70 participants al campionat de petanca i 13 escaquistes per a les partides simultànies. També ha atret un gran nombre de gent l'exhibició d'Arts marcials a càrrec del club Mugendo davant el Casal de Mira-sol on hi havia la fira amb diverses activitats.

La 5a edició del torneig de futbol 7 ha aplegat 16 equips dividits en quatre grups on es classificaven per a la següent ronda els dos primers. A partir d'aleshores els conjunts es jugaven el pas a la següent ronda en eliminatòries a partir dels quarts de final. L'organitzador del torneig, José Ferrón, destaca que el torneig segueix creixent en nombre i en qualitat.

José Ferrón

La gent s'ho passa bé i el torneig dins de la Festa Major és important perquè la gent fa mesos que ens pregunta.


Davant de la ZEM de Mira-sol, el club Mugendo ha fet una exhibició d'arts marcials que ha atret l'atenció de gran part de la gent que estava per les diverses activiats organitzades per la Festa Major. Al Casal de Mira-sol 13 escaquistes han plantat cara al Mestre Alfons Macaya en la nova edició de les partides simultànies.

Al campionat de petanca, hi han participat 35 parelles a les instal·lacions del Club de Petanca de Mira-sol. El responsable del campionat, Antonio Gómez, destaca que la petanca també és una de les activitats tradicionals de la festa.

Antonio Gómez

Com cada any la participació ha estat màxima, a la gent li agrada i a nosaltres ens agrada col·laborar amb la Festa Major.


Aquest diumenge serà el torn de la bicicletada popular que donarà el tret de sortida des del Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.