Gaju i Barreneche faran quartet amb Josep Antón i Enric Bosch


  • Comparteix:

Pau Gaju, amb el CTT L'Hospitalet / Foto: UESC

Pau Gaju, amb el CTT L'Hospitalet / Foto: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula incorpora Pau Gaju, del CTT L'Hospitalet, i Álvaro Barreneche, del CTT Ripollet, a la seva primera plantilla. Així la tripleta de l'any passat s'amplia a un quartet, integrada per Josep Antón i Enric Bosch, que continuen, i les dues noves incorporacions. El palista Francesc Castillo abandona l'equip per motius personals.

La UESC de tennis taula es renova i ha fet un equip per ascendir a la Divisió d'Honor. La baixa de Francesc Castillo i els problemes físics que arrossega Enric Bosch han fet que des del club santcugatenc s'hagi apostat per fer dues incorporacions i tenir quatre jugadors en comptes dels tres habituals. Pau Gaju, de 28 anys, arriba procedent del CTT L'Hospitalet i té experiència amb el Club Tramuntana Figueres de Divisió d'Honor i amb l'Èpic Terrassa.

Gaju creu que el projecte santcugatenc és ambiciós per tornar a jugar a la Divisió d'Honor.

Pau Gaju

Buscava un club on tingués opció de tornar a la Divisió d'Honor i crec que a Sant Cugat hi ha un bon projecte per poder pujar, en canvi a l'Hospitalet no.


En canvi, Álvaro Barreneche, és un jugador en progressió, un sub-23 amb experiència al Gimnàstic de Tarragona, a més del CTT Ripollet. Barreneche espera gaudir de més minuts que a Ripollet.

Álvaro Barreneche

A Ripollet tenia clar que no jugaria molt i l'altra opció era tornar al Gimnàstic de Tarragona. Vaig coincidir amb Josep Antón a un campionat, i em va dir de venir.


Gaju destaca sobretot en l'aspecte defensiu i per fer punts molt llargs i vistosos. Pel que fa a Barreneche, és un jugador molt ofensiu, a qui li agrada jugar però des del fons de la pista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.