El palista Josep Antón torna a presentar un cop genial al concurs mundial Stiga


Temes relacionats

Josep Antón guanya el concurs mundial de cops genials Stiga 2013 ( 5/nov/13)


  • Comparteix:

Imatge del palista de la UESC

Imatge del palista de la UESC

El palista de la UESC Josep Antón, guanyador de la 1a edició del concurs mundial de cops genials de la Federació Internacional de Tennis Taula (ITTF), torna a presentar-se amb un cop espectacular. El santcugatenc participa en l'edició de 2014 amb un cop de precisió que es pot veure i votar a Facebook, a 'Vota Josep Antón'. La primera fase del concurs va començar al juny i acabarà el 5 de setembre. Els cinc vídeos més vistos passaran a la segona fase.



L'actual guanyador del concurs Stiga, el santcugatenc Josep Antón, té moltes ganes de superar el repte i repetir l'experiència de l'any passat. Per això es torna a presentar amb un cop encara més difícil per intentar guanyar de nou.

Josep Antón

L'objectiu és intentar revalidar el títol. Sóc conscient, però, que tinc un handicap molt gran per haver guanyat l'any pasat.


Aquesta vegada, el palista de la Unió Esportiva Sant Cugat, aposta per un cop més difícil però alhora més espectacular. Com explica Josep Antón, un cop de precisió en què té com a obstacle principal dues fustes amb forats.

Josep Antón

Vaig tenir aquesta idea que he anat madurant, l'he vestit amb la fusta i amb gravació amb més d'una càmera. Aquest és més un cop de precisió.


El 21 de setembre es coneixeran els cinc cops que passaran a la segona fase, els cinc més visitats a YouTube. La segona ronda servirà per recollir les votacions populars fins que el 5 d'octubre s'anunciïn els dos finalistes.

Antón augura més participació i més nivell que en l'edició de l'any passat. La primera va aplegar 88 concursants. Els premis en metàl·lic, 4.000 dolars per al guanyador i 2.000 per al finalista, a més d'un viatge a Bangkok, són el reclam per aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.