La Coordinadora farà una proposta de repartiment d'equipaments esportius


  • Comparteix:

La Coordinadora d'Entitats Esportives, reunida en una imatge d'arxiu

La Coordinadora d'Entitats Esportives, reunida en una imatge d'arxiu

La Coordinadora d'Entitats Esportives entregarà a l'Ajuntament una proposta de repartiment dels equipaments municipals per als clubs. El disseny d'aquest repartiment es durà a terme a principis de setembre, a la primera reunió de la Coordinadora de cara a la temporada que ve. Aquesta decisió es va prendre divendres passat en el marc de l'última trobada del curs 2013-14.

Amb la vocació de seguir prenent protagonisme en les decisions respecte el repartiment de les pistes entre els clubs, la Coordinadora d'Entitats Esportives oferirà a l'Ajuntament una versió pròpia de la proporció que s'ha d'aplicar en cada equipament. El president del grup, Joan Salabert, assegura que aquesta decisió respon a un dels principals objectius dins del pla de treball de la Coordinadora.

Joan Salabert

El pla de treball que preteníem dur a terme passa sobretot per la coordinació d'espais, fer una reunió i proposar un ús dels espais més racional.


Més enllà d'aquesta proposta, l'agrupació ha recordat la necessitat de fer més visibles les activitats organitzades per la mateixa Coordinadora com un dels objectius de cara a la temporada que ve. Serà a principi de setembre quan s'enceti el curs 2014-15, després del període de reflexió estival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.