Enric Bosch jugarà al sènior B de la UESC de tennis taula per ajudar-lo a ascendir


  • Comparteix:

Enric Bosch, a la dreta, deixarà de formar part de la tripleta del primer equip de la UESC / Font: Uesc.cat

Enric Bosch, a la dreta, deixarà de formar part de la tripleta del primer equip de la UESC / Font: Uesc.cat

El palista de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) Enric Bosch començarà la temporada en el segon equip de la secció de tennis taula del club. Així, el sènior A estarà format per Josep Antón i per les noves incorporacions, Pau Gaju i Álvaro Barreneche. Bosch ajudarà el sènior B a tornar a la categoria que ha perdut aquesta temporada, la Segona Nacional.

Experiència contrastada i qualitat. Aquests seran els aspectes amb els quals Enric Bosch vol ajudar el sènior B de la UESC a tornar a la Segona Nacional, el quart esglaó del tennis taula estatal. La temporada passada, el segon equip santcugatenc va acumular quatre victòries en 22 partits, acabant en penúltima posició del grup 5 i descendint a Tercera Nacional.

Bosch va tenir una lesió al final de la passada temporada, i tant el jugador com el club han acordat que la millor decisió passa perquè iniciï el curs amb el sènior B. Pel que fa al primer equip, Josep Antón passarà a compartir tripleta amb els nous fitxatges, Pau Gaju i Álvaro Barreneche, amb l'objectiu de fer un pas més i provar d'ascendir a Divisió d'Honor, segona categoria estatal, fita de la qual s'han quedat a les portes aquesta temporada.

En cas que ho necessiti, el primer equip també podria comptar amb Bosch. Ara bé, el palista no podria tornar a jugar amb el sènior B en el moment en què jugui un partit a la primera volta i un altre a la segona a Primera Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.