En marxa les obres de millora del pàdel i el fitness de la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

Imatge actual de les pistes de pàdel de la ZEM Jaume Tubau

Imatge actual de les pistes de pàdel de la ZEM Jaume Tubau

L'Ajuntament fa obres per millorar les pistes del pàdel de la ZEM Jaume Tubau alhora que renova la sala de fitness del mateix equipament. Ja s'han enderrocat les dues pistes i s'instal·laran dues pistes de vidre i gespa d'última generació. Al fitness es renova el parquet i es fa un condicionament general a més de renovar part de la maquinària.

Entre les millores també es contempla la creació d'una web que inclourà les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau, Can Magí i la Guinardera, gestionades de forma unificada per l'empresa Teampartners, que oferirà un sistema de reserves i de lloguer on line a més d'informar dels serveis.

Aquestes millores s'inclouen en el nou contracte de gestió adjudicat recentment a Teampartners per tres anys i la possibilitat de dues pròrrogues d'un any cadascuna. A més, la gestió unificada d'aquests tres equipaments permetrà reduir costos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.