Sant Cugat tindrà un nou club de gimnàstica a partir del 9 de setembre


  • Comparteix:

Local del nou club a la ciutat / Font: Núria Palos

Local del nou club a la ciutat / Font: Núria Palos

Sant Cugat disposarà d'un nou club a partir del 9 de setembre, el Club Artística Sant Cugat, situat al Camí de Can Caldés. L'entitat es trasllada des de Figueres fins a la nostra ciutat per promocionar aquesta modalitat esportiva. L'Artística Sant Cugat amb una vintena de noies ja inscrites, participarà en l'àmbit escolar i federat.

Núria Palos és la directora tècnica i presidenta de la nova entitat que aposta per apropar aquest esport a Sant Cugat. Palos destaca que el Club Artística Sant Cugat aproparà aquesta modalitat esportiva a les escoles.

Nuria Palos

És una oportunitat per promocionar aquest esport. Hi ha espai per crèixer.


La línia de treball tindrà dues vessants ben diferenciades, l'escolar i la federada. Palos vol que les gimnastes puguin competir a un bon nivell.

Núria Palos

Volem arribar a competir amb bons resultats en diferents proves.


L'entitat farà una jornada de portes obertes a mitjans d'octubre i les activitats s'iniciaran el 9 de setembre. Les edats de les noies està entre els tres i 17 anys. Els interessats poden demanar informació a artisticastcugat@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.