El trail popular, l'activitat esportiva més concorreguda de la Festa Major


  • Comparteix:

L'esport ha estat protagonista a la Festa Major de Valldoreix amb més de mig miler de persones que han participat a les diferents activitats. El Trail Popular i l'esport d'entitats al carrer són els actes que han acollit més gent durant el cap de setmana.

El Trail Popular de Festa Major ha comptat amb la participació de 346 corredors dividits en quatre categories: la sènior, prebenjamí-benjamí, aleví i infantil-cadet. La més nombrosa ha estat la sènior, que ha aplegat 299 participants. El més ràpid en completar els 7,5 quilòmetres ha estat Roman Kessler en categoria masculina, amb un temps de 27 minuts i 7 segons. El podi femení l'ha assolit Núria Puig en 32 minuts i 29 segons.

El Club Esportiu Valldoreix ha estat la seu dels torneigs de volei platja, futbol 7 i tennis, que ha aplegat un total de 86 esportistes.

L'últim partit que s'ha disputat ha estat la final de tennis entre Àlex Barreda i Juanito Perelló, que ha acabat guanyant Barreda per dos sets a zero (6-2 i 6-4).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.