SantCugatCreix presentarà tots els seus membres aquest diumenge


  • Comparteix:

Tres clubs de la ciutat, units en una sola assocació / Font: SantCugatCreix

Tres clubs de la ciutat, units en una sola assocació / Font: SantCugatCreix

L'associació SantCugatCreix durà a terme la seva presentació oficial aquest diumenge amb un acte multitudinari. L'associació, formada pel Club Rugby Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, explicarà el projecte davant de l'ajuntament a partir de les cinc de la tarda, i després el miler d'esportistes que formen les tres entitats es faran una fotografia a prop del Monestir.

Després de tres mesos dedicats a engegar el projecte i presentar-lo a institucions polítiques i esportives, SantCugatCreix vol fer el pas d'explicar les seves línies de treball a la ciutadania santcugatenca. És per això que aquest diumenge s'agruparà el gruix d'esportistes que sumen els tres clubs de l'associació per mostrar el seu potencial. És un treball que es vol fer visible a la ciutat, com afirma el president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito.

Mauri Benito

Hem intentat unificar coses entre els tres clubs. Ara és una forma de fer visible la força de la unió.


Més enllà de la presentació, aquest acte havia de servir per mostrar una exposició fotogràfica de la història de les tres entitats. No obstant això, aquesta exposició s'ajornarà fins a mitjans d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.