El CAR Sant Cugat acull el 2n Festival Internacional de Cinema de Trails


  • Comparteix:

Imatge del cartell / Font: Almasyrunner.blogspot.com

Imatge del cartell / Font: Almasyrunner.blogspot.com

El CAR de Sant Cugat acollirà aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda el 2n Festival Internacional de Cinema de Trails, que enguany recorrerà diferents països. Per assistir-hi, cal inscriure-s'hi i adquirir l'entrada a Trailsinmotionspain.com al preu d'11 euros.

Trails in Motion és un projecte que té com a objectiu capturar l’esperit del trail i desenvolupar una experiència social i visual a través de pel·lícules i documentals. Tots els vídeos es caracteritzen per ser projeccions d’alta qualitat que mostren els projectes de trailrunning.

Després de l'èxit de l'any passat, el festival amplia fronteres i es farà a Sant Francisco, Silicon Valley, Hèlsinki, Madrid i Barcelona entre altres ciutats. La primera edició del Festival va tenir lloc el març i l'abril de 2013 a Ciutat del Cap, Durban i Johannesburg, a Sud-àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.