El Gimnàstica Sant Cugat convoca eleccions per al 30 d'octubre


Temes relacionats

Àlex Garçon deixa la presidència del Gimnàstica Sant Cugat (17/feb/14)


  • Comparteix:

La junta original del Gimnàstica Sant Cugat el dia de la seva fundació.

La junta original del Gimnàstica Sant Cugat el dia de la seva fundació.

El Gimnàstica Sant Cugat ha obert aquest dimarts el període d'eleccions a la presidència del club. L'actual president del Gimnàstica Sant Cugat, Pere Ferrer, ha avançat que prepara una candidatura continuïsta per optar a la reelecció. La segona candidatura està formada per un grup de pares molestos amb la gestió de l'actual directiva. Les eleccions tindran lloc el 30 d'octubre.

L'assemblea general extraordinària del Gimnàstica Sant Cugat de la setmana passada va aprovar el calendari electoral. Divendres de la setmana vinent, comença el termini per presentar candidatures a la presidència. El 13 d'octubre es proclamaran les candidatures i el 30 se celebraran les eleccions.

A dia d'avui, hi ha dues candidatures que es presentaran, però encara sense cap nom concret. L'actual president, Pere Ferrer, destaca que la junta directiva vol ser reelegida i busquen el màxim suport entre les diferents seccions de l'entitat.

Pere Ferrer

Busquem una candidatura d'ampli suport amb totes les seccions representades.


L'altra candidatura és d'un grup de pares que volen un canvi en la direcció de l'entitat. Toni Molina és el portaveu d'aquest col·lectiu, que creu que s'ha de gestionar amb més transparència.

Toni Molina

Volem un canvi en la gestió de l'entitat, més transparent i democràtic.


El Gimnàstica Sant Cugat té nou mesos d'existència i el president que surti elegit serà el tercer en aquesta curta trajectòria del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.