Rubén León guanya la Transcollserola de BTT més participativa


  • Comparteix:

Imatge de Rubén León / Foto: Rubén León

Imatge de Rubén León / Foto: Rubén León

La 7a edició de la Transcollserola de BTT, cursa no competitiva, bat el rècord de participants amb 254 ciclistes i amb triomf de Rubén León amb un temps de 2 hores i 22 minuts. El control del recorregut per GPS i la creació d'una marxa curta han fet que s'arribi al màxim històric de participants segons el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo.



La cursa ha començat puntualment a les vuit del matí amb la sortida des del parc Ramon Barnils i abans s'ha fet l'homenatge a Joan Camps, mecànic del club mort fa un any. La dona i les filles de Camps han tallat la cinta. Més de 60 quilòmetres per endavant amb una barreja d'asfalt i també de camins de terra. La Floresta ha estat testimoni del primer grup d'escapats que ha pedalejat amb molta força.

El recorregut ha deixat l'asfalt i s'ha endinsat al parc de Collserola on el traçat s'ha fet més dur. Després de superar les dures pujades, els participants han tingut un camí més planer fins arribar al parc Ramon Barnils. Rubén León ha creuat la línia en primera posició. León destaca el bon treball físic fet per preparar d'altres curses.

Rubén León

He tingut molt bones sensacions físiques i aquesta cursa és ideal per entrenar-se.


El control del recorregut per GPS ha estat una de les innovacions juntament amb la creació d'una marxa curta de més de 20 quilòmetres que tindran continuïtat a la propera edició. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, destaca que la introducció del GPS a la cursa ha millorat el traçat.

Rafa Robledo

Estem molt satisfets per l'alta participació. Volem millorar més la cursa.


La Transcollserola és una prova puntuable del Campionat de Catalunya de marxes de llarga distància.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.