Tarrés no obté el permís per entrenar-se al CAR amb el combinat francès


  • Comparteix:

Anna Tarrés en una imatge d'arxiu

Anna Tarrés en una imatge d'arxiu

L'equip tècnic de la selecció espanyola de sincronitzada no permet que l'exseleccionadora de l'equip estatal i actual assessora de la selecció de França, Anna Tarrés, s'entreni a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat. En declaracions a Cugat.cat, el director de l'equipament, Joan Fontseré, ha explicat que les responsables de l'equip espanyol van decidir que no volien cap altre equip entrenant al CAR en aquestes dates. Anna Tarrés, de la seva banda, assegura que aquesta situació es deu al fet que 'encara hi ha temes personals entremig'.

Fontseré explica que des del CAR han seguit el mateix procediment que quan reben peticions d'altres països per entrenar-se a les seves instal·lacions. En primer lloc pregunten a la selecció estatal que s'entrena habitualment a l'equipament, i els seus tècnics decideixen si volen que un altre país utilitzi la instal·lació santcugatenca. Aquest va ser el procediment que es va fer servir quan el CAR va rebre la petició de la Federació Francesa de Natació, i va ser l'equip tècnic espanyol de sincronitzada el que va donar la resposta negativa, tal com ho assegura el director del CAR.

Joan Fontseré

Anna Tarrés ens va demanar de venir aquí i ho vam traslladar a l'equip tècnic espanyol de sincronitzada. Potser perquè estava fent alguna preparació en aquestes dates, l'equip tècnic espanyol va decidir que no volia cap altre equip al CAR.


Fontseré comenta que en esports com la sincronitzada els equips intenten preservar informació sobre les coreografies, i més contra rivals directes com ho és ara la selecció francesa. El director del CAR ha destacat la bona relació del centre amb Anna Tarrés i creu que buscar raons extraesportives no té sentit.

Joan Fontsere

El CAR té una bona relació amb Anna Tarrés i si la Federació Espanyola de Natació té algun motiu pel tema del judici ho haurien de dir ells mateixos. No crec que s'hagi d'anar més enllà d'un motiu esportiu.


De la seva banda, Anna Tarrés, en declaracions a La Xarxa, atribueix aquesta decisió a 'temes personals' i assegura que 'tothom té dret a utilitzar unes instal·lacions que estan al servei dels esportistes no només espanyols, sinó també internacionals'.

Anna Tarrés

Probablement perquè encara hi ha temes personals entremig. Penso que tinc dret a refer la meva vida professional, m'agradaria que les coses es poguessin separar.


L'exseleccionadora, enfrontada als jutjats amb la Federació Espanyola de Natació pel seu acomiadament ara fa dos anys, entrenarà amb la selecció francesa a les instal·lacions del CN Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.