SantCugatCreix presenta el seu projecte en les 1es Jornades de l'associació


Temes relacionats

SantCugatCreix proposa una jornada per analitzar la gestió multiesportiva (24/oct/14)


  • Comparteix:

Representants de l'esport santcugatenc i institucions s'han citat aquest divendres a EsadeCreapolis en les primeres jornades de l'associació SantCugatCreix, que ha servit perquè l'entitat presenti el seu projecte i a més s'analitzin altres models de gestió esportiva. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el director de màrqueting d'EsadeCreapolis, Jorge Serra s'han encarregat d'obrir aquestes jornades.

L'associació SantCugatCreix ha donat el tret de sortida a les seves jornades amb la intenció d'aprendre d'alguns models consolidats dels quals l'agrupació santcugatenca poden obtenir referents i aprenentatges. En aquesta primera cita, la Fundació Esport d'Alcobendas (FUNDAL), l'Escola Anderlini de voleibol italià i la Fundació FC Barcelona han estat els encarregats d'una ponències en què s'han explicat els projectes en les seves vessants socials i en les seves fórmules de finançament.

En aquest sentit, el gerent de FUNDAL, Jorge Liebana, explica quines són les bases de la seva fundació.

Jorge Liebana

Som una institució conscienciada amb l'esport d'elit i de base, amb uns clubs units per millorar les seves estructures i aconseguir objectius, amb unes empreses a les quals els hi oferim un retorn important en impacte publicitari en la societat.


De la seva banda, el president de de SantCugatCreix, Albert Salarich, ha lloat el coneixement rebut en aquestes jornades. Un aprenentatge que, segons Salarich, s'ha d'aplicar després en el model santcugatenc.

Albert Salarich

Ens serveix per formar-nos, i és el que pretenem en aquestes jornades. Aportar coneixement que després poguem aplicar en el dia a dia de les nostres entitats.


L'acte ha comptat amb la presència del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, que ha destacat la importància de reflexionar sobre aspectes que poden ajudar a una evolució conjunta entre esport i empresa.

Ivan Tibau

Hem posat la primera pedra per tal que projectes empreserials i esportius estiguin en comú en jornades de reflexió. Jornades com aquestes ajuden a pensar, a posar en comú coneixements.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha descrit l'activitat esportiva i les entitats que el practiquen com a 'objectiu polític i de ciutat de primer ordre', tant pel que fa el treball amb la base com les fites que s'assoleixen en les categories superiors.

Mercè Conesa

Ha de ser un objectiu polític de primer ordre, poder continuar treballant amb garanties de continuïtat, que ens permetin donar a la ciutadania aquesta cultura de la pràctica esportiva.


La cita també ha comptat amb una xerrada a càrrec de Carlos Feriche, exseleccionador espanyol d'hoquei patins, que ha aportat la perspectiva més relacionada amb la gestió dels esportistes en els clubs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.