170 marxadors participen a la 4a Marxa del Corredor Verd del Vallès


  • Comparteix:

La 4a Marxa del Corredor Verd del Vallès, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, ha reunit caminadors i corredors en un ambient festiu. Els participants han sortit de la ciutat escollida, Sant Cugat o Matadepera, i al seu ritme han anat completant el recorregut de 21 o 42 quilòmetres a través de les serres de Sant Llorenç del Munt, Galliners i Collserola en un esdeveniment no competitiu.

La Marxa del Corredor Verd del Vallès té l'objectiu de divulgar la riquesa paisatgística i natural del Vallès. El recorregut ressegueix els espais verds més emblemàtics de la comarca i aconsegueix atreure participants tant de les ciutats per on passa com d'altres punts de Catalunya. Els participants podien escollir entre tres recorreguts diferents: de Matadepera a Sant Cugat, un recorregut circular per Collserola o la combinació dels dos.

La col·laboració i el bon ambient ha estat la tònica dominant durant la caminada, que alguns valents han fet corrent, i els participants han anat recorrent els diversos punts d'avituallament per recuperar forces i aconseguir unes quantes indicacions dels organitzadors pels trams més confosos del recorregut. No hi ha hagut cap incidència en la senyalització i aquest any els marxadors han pogut completar el recorregut sense sobresalts.

La coordinadora de l'activitat, Antònia Sans, assegura que volen descobrir a la població la natura que tenen més a prop.

Antònia Sans

La gent podrà gaudir d'espais verds que sembla impossible que hi siguin a llocs com Terrassa, Sabadell o Sant Cugat per gaudir d'una via verda.


A l'arribada, els marxadors han pogut gaudir de cava i coca a la seu del Club Muntanyenc.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.