L'OMET tindrà un model de gestió més modern després del concurs


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Xavier Tizón,  al programa 'Línia Directa'

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, al programa 'Línia Directa'

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha confirmat que el concurs per a la gestió de l'OMET estarà resolt després de Reis. En declaracions al programa 'Línia Directa', el primer d'aquesta temporada,Tizón també ha avançat que l'Ajuntament ha demanat un pressupost per a la instal·lació del servei de bar a la ZEM la Guinardera.



Sobre el concurs de l'OMET, que continua en curs i fins el 17 de novembre no s'obrirà el tercer sobre, Tizón explica que les propostes coincideixen en oferir un model modernitzat.

Xavier Tizón

Les empreses que s'han presentat plantegen un model molt més modern que afavorirà aquest servei de l'Ajuntament.


Tizón també ha confirmat que l'Ajuntament està treballant en la possibilitat d'instal·lar servei de bar a la ZEM de la Guinardera, un servei reclamat per les entitats que fan servir aquest equipament i que el Rugby Sant Cugat ha manifestat voler gestionar.

Xavier Tizón

Estem amb pressupostos per saber què ens costaria l'adaptació de l'espai i a partir d'aquí ja establirem com fer per decidir qui serà el gestor.


Una temporada més cueja la discusió pel repartiment d'equipaments i horaris entre la UESC i el Qbasket. Preguntat per l'estat de la qüestió, Tizón ha reconegut que cap dels dos clubs no està satisfet, però ha explicat que espera que el tema es resolgui per aquesta temporada després de les reunions programades la setmana que ve amb les dues entitats.

Xavier Tizón

Hem procurat fer pedagogia per fer-los entendre aquesta transició fins que no tinguem el nou pavelló. Però ara mateix ni la UESC ni el Qbasket no estan satisfets.


Durant el 'Línia Directa' d'aquest divendres, Xavier Tizón també ha respost a temes com el nou pavelló, la construcció del búlder del Club Muntanyenc, el paper de SantCugatCreix i la nova etapa que s'obre al Club Gimnàstica Sant Cugat després de les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.