Toni Molina presidirà la nova etapa del Club Gimnàstica Sant Cugat


  • Comparteix:

L'equip de Toni Molina (ell en el centre de la imatge) fent la 'T' que simbolitza el candidat

L'equip de Toni Molina (ell en el centre de la imatge) fent la 'T' que simbolitza el candidat

Toni Molina serà el nou president del Club Gimnàstica Sant Cugat. Les eleccions celebrades aquest dijous a la Sala Canigó, antiga seu del Club Muntanyenc, han donat com a guanyador Molina, que ha obtingut 64 vots pels 38 de l'actual president i candidat a la reeleció, Pere Ferrer. La cita electoral ha comptat amb la participació de 104 socis, la meitat del cens de l'entitat. No hi ha hagut vots nuls però sí dos en blanc. Molina prendrà el relleu a Pere Ferrer la setmana que ve.

Expectació, nervis i finalment celebració dels membres de la candidatura de Toni Molina un cop finalizat el recompte de vots. Molina i el seu equip conduiran els pròxims anys el Gimnàstica Sant Cugat en aquesta nova etapa. Una etapa amb un projecte 'il·lusionant' com espera el nou president que sigui.

Toni Molina

És un projecte il·lusionant. Espero que sigui una etapa de prosperitat. Volem fer un club potent a Sant Cugat en què tothom se senti representat.


El nou equip directiu es posarà de seguida mans a la feina. Segons Molina hi ha moltes coses a fer a partir d'ara, però les més immediates seran fer una auditoria i parlar amb l'equip tènic per saber quines són les seves necessitats.

Toni Molina

Hem de treballar el cens de socis, farem una auditoria, parlarem amb l'equip tènic per saber quines necessitats tenen i prepararem el festival de Nadal.


Toni Molina s'ha mostrat conciliador amb els socis que no li han donat suport 'perquè no els ha arribat el missatge d'il·lusió' de la seva candidatura però desitja que l'acabin comprenent i ressalta que 'l'important són les nenes i que tots se sentin part important del club'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.