El Torneig de Pàdel de Tardor 2014 reuneix 15 parelles a la Jaume Tubau


  • Comparteix:

Les guanyadores del Torneig de Tardor / Font: Teampartners.com

Les guanyadores del Torneig de Tardor / Font: Teampartners.com

El Torneig de Pàdel de Tardor 2014, disputat aquest diumenge, reuneix 13 parelles en la seva estrena a la ZEM Jaume Tubau. Peten Álvarez i Xavier Merino, en categoria masculina, i Elisenda Esteve i Crisitina Albiac, en femenina, s'han endut un campionat que ha servit per inaugurar de forma oficial a les instal·lacions. L'organització s'ha mostrat satisfeta pel desenvolupament del torneig i ha assegurat que ja pensen en una edició per a les vacances de Nadal.

5 parelles masculines i 10 femenines han estrenat oficialment les pistes de pàdel de la ZEM Jaume Tubau, inaugurades aquest estiu. El director de la ZEM Jaume Tubau, Rafa Rodríguez, s'ha felicitat per la quantitat de participants que van formar el torneig, tenint en compte que coincidia amb el procés participatiu del 9N, i ha assegurat que ja estan pensant amb un nou torneig per a l'hivern.

Rafa Rodríguez

La valoració la considerem positiva, 15 parelles estan molt bé. Ja estem pensant a fer-ne un per les dates de Nadal.


Segons la web de Teampartners, organitzador del torneig, en les properes setmanes es facilitarà més informació sobre la propera edició de torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.