SantCugatCreix reuneix un miler de persones en la seva foto de família


  • Comparteix:

L'Associació SantCugatCreix, formada pel Club Rugby Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat i Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha reunit aquest diumenge un miler de persones a la plaça del Rei en la primera foto de família de l'entitat. L'associació està preparant un codi ètic per a esportistes, tècnics i directius, a més de jornades formatives que tindran lloc durant el 2015.

Els esportistes, tècnics, directius i familiars dels tres clubs s'han reunit a dos quarts de tres de la tarda a l'Ajuntament i des d'allà han iniciat de manera conjunta la marxa cap a la plaça del Rei. La foto de família s'ha fet en forma de triangle amb la presència dels primers equips a la part de davant i la resta de jugadors de les diferents categories per darrere. A l'acte han assistit els presidents del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Marzá, del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, i del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito. L'alcaldessa, Mercè Conesa, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el coordinador d'Entitats Esportives, Eloi Rovira, han presidit l'acte.

Des de SantCugatCreix el seu president, Albert Salarich, creu que és un acte que serveix per donar-se a conèixer i mostrar quina és la seva filosofia.

Albert Salarich

Aquest contacte ha de servir per donar-nos a conèixer entre els clubs. Som escola i som esports de base, tot i tenir els primers equips en categories estatals.


L'associació SantCugatCreix té projectes en marxa i un d'ells és la creació d'un codi ètic per a tots els jugadors, tècnics, directius i familiars que es vol posar en marxa a partir de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.