Pablo Larrazábal tanca la temporada a l'European Tour al 29è lloc


  • Comparteix:

Pablo Larrazábal, amb el títol d'Abu Dhabi / Font: Europeantour.com

Pablo Larrazábal, amb el títol d'Abu Dhabi / Font: Europeantour.com

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal tanca la temporada a l'European Tour a la 29a posició, cinc llocs més amunt que el curs passat. El català es guanya així el dret a participar a l'Open Championship, el torneig més antic del golf mundial que el 2015 es disputarà al Old Course de St Andrews. Larrazábal ha acabat l'any amb uns beneficis de més d'1,2 milions euros en la seva tercera millor temporada com a professional.

Pablo Larrazábal s'ha convertit en un dels 30 millors golfistes del circuit europeu i s'ha situat com el tercer millor de l'Estat espanyol, només per darrere de Sergio García, cinquè, i Miguel Ángel Jiménez, 21è. Després de dues temporades sense títols, el català ha pogut alçar un trofeu enguany, l'Abu Dhabi Championship celebrat al gener. Més enllà d'aquest mèrit, Larrazábal ha aconseguit estar en cinc tornejos més entre els 10 primers.

El santcugatenc ha aconseguit una major regularitat que en temporades anteriors, fet que l'ha dut a millorar el resultat al World Tour Championship de Dubai, sense arribar, això sí, als registres de 2011. En aquell any el golfista va acabar 17è a la classificació general de l'European Tour, un lloc per sobre que el 2008, quan va debutar a la categoria proclamant-se com la revelació de l'any i enduent-se el guardó Sir Henry Cotton al millor debutant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.