Els Premis Esport en Marxa destaquen el treball de l'esport santcugatenc


  • Comparteix:

El cadet de la UESC s'ha convertit en un dels guardonats dels Premis Esport en Marxa

El cadet de la UESC s'ha convertit en un dels guardonats dels Premis Esport en Marxa

La 18a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzada per Cugat.cat, ha servit per reconèixer la feina feta per clubs i esportistes de la nostra ciutat l'última temporada amb els valors com a principals artífexs dels triomfs. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha presidit la cerimònia, que ha comptat amb uns 140 assistents.



Els Premis Esport en Marxa han aplegat representants dels diferents clubs, esportistes, entitats i personalitats polítiques de la ciutat. Un total de nou guardons s'han repartit en diferents categories d'entre els quals destaquen el de millor esportista per a l'esquiador Pol Carreras, campió d'Espanya d'eslàlom i gegant, i participant dels Jocs Olímpics d'Hivern de Sotxi, el de millor projecció exterior per al palista Josep Antón, o el de tota una trajectòria als 100 anys del Club de Golf Sant Cugat.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ressalta la gran qualitat existent a l'esport santcugatenc.

Miquel Herrada

Per Cugat.cat és un orgull que Sant Cugat tingui una representació tan bona a nivell esportiu.


L'alcaldesssa, Mercè Conesa, creu que aquests premis són la suma de l'excel·lència, de la promoció dels valors i de l'esport base.

Mercè Conesa

Es reconeix els valors, l'esport de base i la formació dels esportistes i clubs.


A la cerimònia dels Premis Esport en Marxa també han assistit el representant territorial de l'Esport a Barcelona, Santi Siquier, així com representants dels diferents grups municipals del consistori santcugatenc. L'Ajuntament, el CAR, el setmanari 'Diari de Sant Cugat' i l'Escola d'Art i Disseny han estat els col·laboradors de l'acte i Freixenet ha patrocinat aquesta 18a edició dels Premis Esport en Marxa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.