El Tennis Natació Sant Cugat recapta 7.000 euros per a la Marató de TV3


  • Comparteix:

El Tennis Natació Sant Cugat ha contribuït amb la Marató de TV3 / Font: Ctnsc.org

El Tennis Natació Sant Cugat ha contribuït amb la Marató de TV3 / Font: Ctnsc.org

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha recaptat 7.000 euros per a la Marató de TV3, que enguany ha centrat la seva causa en la lluita contra les malalties del cor. L'entitat va organitzar durant el cap de setmana diferents activitats esportives de diverses disciplines, amb la col·laboració d'altres clubs com l'Hípica Severino i el Club Escacs Sant Cugat.

Sota el lema 'un club que batega', el Tennis Natació Sant Cugat va omplir d'activitats les seves instal·lacions durant dissabte i diumenge. A la primera de les dues jornades solidàries va haver un torneig de pàdel, una exhibició de taekwondo, una actuació del Mag Oriol i un quinto solidari. Durant l'hora de dinar va tenir lloc l'activitat més multitudinària, una botifarrada que va aplegar 250 persones.

Diumenge va ser el torn d'una caminada popular, un clínic de tennis amb Àlex Corretja, una passejada a cavall amb col·laboració amb l'Hípica Severino, classes d'escacs i una simultània a càrrec del Club Escacs Sant Cugat, inflables i una cloenda amb foc i soroll a càrrec dels Diables de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.