Sant Cugat s'imposa en tres categories del MegaMāster VISaVIS de pādel amateur


  • Comparteix:

Els campions de 3a categoria / Font: VISaVIS

Els campions de 3a categoria / Font: VISaVIS

Els representants santcugatencs han estat els campions de 2a categoria femenina i 3a, tant masculina com femenina, del MegaMāster VISaVIS de pādel amateur, una prova que aplega els campions del rānquing de Granollers, Sant Cugat, Terrassa i Maresme. El MegaMāster s'ha disputat fins diumenge a Vilanova del Vallčs amb la participaciķ de 90 jugadors i jugadores.

Les instalˇlacions del VIP-Vilanova Indoor Pādel han acollit la prova amb quč VISaVISA posa punt final al circuit 2014 i decideix els campions absoluts de les diferents categories. Les jugadores santcugatenques han dominat la 2a categoria. Sedes Buxķ i Noelia Gķmez s'han imposat en la final a les terrassenques Judith i Ruth Esteban.

En la 3a categoria el domini també ha correspost a les parelles santcugatenques tant masculines com femenines. Joan Antķn Olivé i Carlos Gironella i Marta Cuesta i Rosa Maria Soriano han guanyat les seves respectives finals a les parelles Pedro Gķnzalez i Manuel Valero (Granollers) i Gemma Pascual i Natālia Vergé (Maresme) respectivament.

L'ediciķ de 2015 comenįarā amb l'Open Ciutat de Granollers, del 21 al 28 de febrer a les instalˇlacions del Crack Sports Club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.