El Cat Bike Exit Team pretén donar veu a Sant Cugat en el món del motociclisme


  • Comparteix:

El Cat Bike Exit Team espera situar Sant Cugat a l'escena internacional del motociclisme. Així ho ha assegurat el cap de l'equip, Jordi Villares, durant la presentació del projecte, on s'han pogut veure els pilots sobre les motos amb les quals participaran a les respectives competicions del Mundial de Superbikes. Nacho Calero i Marcos Ramírez competiran a la categoria de Supersport i l'argentí Ezequiel Iturrioz ho farà a Superstock 600, mentre que Román Ramos competirà a categoria de Superbikes cedit a l'equip Go Eleven. Tot plegat, amb l'assessorament tècnic de l'empresa Andmove, del també santcugatenc Rubén Xaus.

Sant Cugat segueix veient com creix el seu model multiesportiu. I en aquest cas, i de la mà de Cat Bike Exit Team, ha estat el motociclisme el que ha adquirit un fort impuls. L'equip, dirigit pel santcugatenc Jordi Villares, neix amb l'ambició de tenir resultats immediats i de dur el nom de Sant Cugat arreu del context internacional del moticiclisme, en diferents categories del Mundial de Superbikes. Rubén Xaus i la seva empresa, Andmove, ha guiat Cat Bike Exit durant la seva curta creació, un procés que ha durat menys d'un mes.

L'equip engega amb quatre pilots, un dels quals, Román Ramos, competirà amb l'equip Go Eleven de Superbikes en qualitat de cedit. En categoria Supersport, Nacho Calero, que afronta la tercera temporada a la competició, i Marcos Ramírez, jove pilot de 16 anys, seran els represenants de l'equip santcugatenc. Els tres pilots han mostrat la seva ambició durant la presentació de l'equip, celebrada aquest divendres. L'argentí Ezequiel Iturrioz, que no ha pogut assistir a l'acte, participarà en categoria Superstock 600.

El cap de l'equip, Jordi Villares, ha recordat l'orgull de ser un equip de Sant Cugat.

Jordi Villares

Perquè havíem d'anar a un lloc que no fos Sant Cugat? Les connexions, la gent, els tècnics. Tenim molta gent del motor. Som un equip de Sant Cugat, i a nosaltres ens omple d'orgull.


En un sentit més competitiu, l'assessor de l'equip i expilot de Superbikes, Rubén Xaus, s'ha exigit resultats des del primer moment.

Rubén Xaus

Jo no esperaré que estiguin menys que entre els 10 primers, només em conformo amb resultats.


A la presentació hi ha assitit noms reconeguts del motor, com Carles Checa, i de l'esport santcugatenc, com Gemma Mengual. A la cita també s'hi ha apropat l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.