Garcia: 'Arribaré als Jocs Olímpics de Rio perquè estem fent bé la feina'


  • Comparteix:

Natalia García, al plató de Cugat.cat

Natalia García, al plató de Cugat.cat

La gimnasta del Sant Cugat Esportiu Natalia García confia a disputar els seus primers Jocs Olímpics a Rio de Janeiro 2016. García s'entrena al CAR i ha destacat en una entrevista a Cugat.cat que el centre esportiu és bàsic per a la seva preparació tant esportiva com acadèmica.



Amb només 20 anys, Natalia García té moltes possibilitats de disputar els seus primers Jocs Olímpics. La gimnasta resident a Terrassa necessita quedar entre les 24 primeres classificades al Mundial d'Alemanya al setembre per assegurar-se una plaça a Rio 2016. Garcia participarà en els exercicis de cèrcol, pilota, maça i cinta, i només sumarà les millors puntuacions de tres modalitats.

El calendari fins a la cita mundialista és llarg i ple de competicions que han de servir perquè Garcia arribi en les millors condicions a Alemanya. La gimnasta del Sant Cugat Esportiu confia en les seves possibilitats i destaca el fet de jugar-se la plaça olímpica en una sola competició.

Natalia García

Et jugues ser als Jocs Olímpics en una sola competició. Confio en la feina que faig.


Si Natalia Garcia no aconseguís plaça, hauria de disputar el preolímpic al gener. Garcia és una de les apostes de la federació espanyola i per aquest fet ha obtingut una beca econòmica. La jove gimnasta creu que aquest fet li serveix per afrontar amb garanties les competicions, però també és una motivació extra.

Natalia García

Aquesta petita ajuda econòmica demostra que hi ha gent que aposta per tu.


Garcia afronta la primera cita d'aquest mes amb un internacional a Moscou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.