La Unió Ciclista Sant Cugat i Dinamiks proposen unes colònies de bici a l'estiu


  • Comparteix:

La UC Sant Cugat i Dinamiks en la presentació de l'acord de col·laboració

La UC Sant Cugat i Dinamiks en la presentació de l'acord de col·laboració

La Unió Ciclista Sant Cugat i l'empresa Dinamiks han signat un conveni de col·laboració que té com a primera proposta unes colònies de bici per aquest estiu. El president de l'entitat ciclista, Rafa Robledo, i l'administrador de Dinamiks, Carlos Felipe, coincideixen a afirmar que l'acord respon a una mateixa filosofia, potenciar la vessant més social de l'esport, en aquest cas a través de la bicicleta. Les colònies tindran lloc la primera setmana de juliol a Vilanova de Prades.

De la necessitat d'anar una mica més enllà i obrir-se encara més a la ciutat, la Unió Ciclista Sant Cugat ha fet aquest pas per arribar a altres sectors de la població com un repte més social que esportiu. Com explica el president de l'entitat, Rafa Robledo, la millor manera de fer-ho és creant sinèrgies amb entitats com Dinamiks.

Rafa Robledo

Volem apropar-nos a una part de la societat i fer-los partícips de la nostra associació i amb Dinamkis ho podrem fer.


La UC Sant Cugat vol que l'escola, que en l'actualitat té una vintena d'alumnes, s'obri a altres persones i una manera de començar pot ser aquestes colònies d'estiu que també acolliran joves amb autisme. Dinamiks té l'experiència d'haver organitzat ja dues edicions de colònies amb bicicleta, però, com diu Carlos Felipe, aquesta serà especial per l'aposta de la Unió Ciclista.

Carlos Felipe

El que té de diferent és la unió d'esforços per donar a conèixer el lleure amb bicicleta. Per la Unió Ciclista és importantíssim.


L'activitat, adreçada a joves dels 10 als 15 anys, tindrà lloc a Vilanova de Prades de l'1 al 5 de juliol i consistirà en rutes en bicicleta cada matí, activitats de lleure a la tarda, sortides i activitats nocturnes en bicicleta, entre altres. La idea és utilitzar la bici com a concepte educatiu i com a eina per conviure amb els participants i l'entorn.

Les inscripcions, limitades a 50 nens, es podran fer a partir de març a la web Dinamiks.cat. A la presentació de l'activitat i del conveni de col·laboració també han assistit els coordinadors de les colònies Jordi Calm i Cristina Jané, a més, directora esportiva de l'Escola de ciclisme de la UC Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.