La CAT700 es presenta a Sant Cugat com un format pioner a Catalunya


Temes relacionats

El Muntanyenc Sant Cugat acollirà la presentació de la travessa CAT700 (12/feb/15)


  • Comparteix:

Moment de la presentació al Muntanyenc

Moment de la presentació al Muntanyenc

La CAT700 s'ha presentat aquest dimarts a Sant Cugat amb el propòsit de convidar els santcugatencs amants de la bicicleta i de l'aventura a participar en aquesta travessa des dels Pirineus fins el Delta de l'Ebre. El format, una travessa de 680 quilòmetres sense interrupció i en autosuficiència, és pioner a Catalunya i tindrà lloc del 26 de juny a l'1 de juliol. Segons el membre de l'organització Eliseu Climent, un dels principlas objectius és 'mostrar l'amplia varietat paisatgística del territori'.

La travessa partirà de Vielha i arribarà a les Terres de l'Ebre donant la possibilitat als participants d'examinar el paisatge de nord a sud en un temps màxim de cinc dies com explica Climent.

Eliseu Climent

M'agradaria que el que quedi és la varietat paisatgística que volem mostrar.


Aquest tipus de proposta, més habitual als Estats Units, arriba per primera vegada a Catalunya de la mà de Gravel Cycles i La Nova Fita, organitzadors de la CAT700. Climent assegura que en aquest format d'autosuficiència és la primera vegada que es fa.

Eliseu Climent

Plantegem un format que als EUA funciona molt però aquí és pioner. A Catalunya és la primera vegada que es fa.


La proposta, segons Climent, 's'ajusta molt al Muntanyenc per estar molt arrelada al territori'. A la presentació d'aquest dimarts, hi han assistit prop d'una trentena de persones.

Les inscripcions es poden fer al web Cat700.com al preu de 330 euros fins el 15 de març. Després la inscripció costarà 365 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.