L'alcaldessa, Mercè Conesa, inaugura el nou boulder del Club Muntanyenc


  • Comparteix:

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Francesc Cruces, destaca la importància de tenir un recinte tancat per practicar l'escalada a la nostra ciutat en la presentació del nou boulder adjacent al rocòdrom Josep Barberà. A la descoberta de la placa commemorativa i a la jornada de portes obertes han assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró i el president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Una cinquantena de persones s'ha aplegat als voltants del nou boulder per a la presentació de la nova instal·lació del Club Muntanyenc. El nou equipament juntament amb el rocòdrom són del Club Muntanyenc mentre que l'edifici i el terreny són de l'Ajuntament que ha donat una subvenció de 15 mil euros el 2014 i donarà la segona de la mateixa quantitat per aquest any. La concessió per a l'ús la té el club santcugatenc i encara li queden 30 anys.

El president del Club Muntanyenc, Francesc Cruces, destaca que la nova instal·lació està oberta a tothom i que els socis tindran unes millors condicions.

Francesc Cruces

Aquesta instal·lació està oberta a tothom, però els socis del Muntanyenc tindran unes condicions més favorables.


A l'acte s'ha desplegat la placa commemorativa de la inauguració i posteriorment els escaladors Simón Padín i Andrés Sánchez, del Club Muntanyenc, i la campiona d'Espanya Marieta Cartró han fet una exhibició davant els assistents on s'hi ha sumat el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, destaca el treball de base que fan els clubs i que des de l'Ajuntament es mostren satisfets de poder ajudar-los amb noves instal·lacions.

Mercè Conesa

La nostra filosofia és que l'esport base s'ha de treballar des de les entitats i des de l'OMET. Per això intentem millorar les instal·lacions.




Els responsables del nou boulder han destacat el fet que amb la nova instal·lació els escaladors podran entrenar-se fins i tot en dies de pluja i fred.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.