Tizón: 'Tinc clar el meu futur, però no diré encara si em presento a les llistes de CiU'


  • Comparteix:

Xavier Tizón en l'entrevista 'Línia directa'

Xavier Tizón en l'entrevista 'Línia directa'

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha reconegut tenir clar el seu 'futur personal', no ha volgut confirmar si es presentarà a les llistes de CiU les pròximes eleccions municipals. Tizón considera que encara no és el moment de pronunciar-se però ha reconegut que si continués li agradaria seguir al capdavant de la regidoria d'Esports. Així d'enigmàtic s'ha mostrat en el programa 'Línia directa' de Cugat.cat en què també ha repassat els nous projectes en matèria d'equipaments esportius i ha fet balanç del mandat.



Ni sí, ni no. Ara no toca. Xavier Tizón no ha volgut revelar el seu futur més immediat a la política. Diu que ho farà més endavant, però assegura que continuar o no tampoc no depèn d'ell.

Xavier Tizón

No m'he postulat encara. Sé què faré. Si em presento o no, no ho diré encara. La política té un inici i un final i sí m'agradaria seguir sent regidor però tampoc no depèn de mi.


Xavier Tizón, que s'ha mostrat satisfet amb la feina feta en la seva àrea, creu que ho deixa 'gairebé tot resolt', sense temes pendents, conscient que sempre hi ha coses a millorar. El regidor d'Esports opina que s'ha hagut de fer molta pedagogia amb els clubs, que se'ls ha dotat de més participació a través del Consell Sectorial i de les taules de participació, però que potser algunes vegades no han comunicat prou bé alguns temes.


Preguntat per l'actual situació de la UESC, Tizón, sorprés pel rumb dels últims esdeveniments, ha dit que la convocatòria d'eleccions potser pot afavorir el club.

Xavier Tizón2

El relleu a la presidència pot afavorir la vida de la mateixa entitat. Espero que amb la junta sortitnt puguem arribar a consens més positius pel bàsquet de Sant Cugat.


Durant el programa 'Línia directa', Xavier Tizón també ha parlat dels diferents projectes que dimarts es van presentar en el Consell Sectorial d'Esports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.