El Trofeu de Ball Esportiu Ciutat de Sant Cugat omplirà aquest diumenge el pav 3


  • Comparteix:

El pav 3 tornarà a veure un alt nivell de ball esportiu

El pav 3 tornarà a veure un alt nivell de ball esportiu

El 22è Trofeu de Ball Esportiu Ciutat de Sant Cugat omplirà aquest diumenge el pav 3 de la Rambla del Celler. La competició santcugatenca aplegarà unes 400 parelles vingudes d'arreu de l'Estat espanyol i una trentena de parelles locals en una única jornada.

El pav 3 es tornarà a omplir de música, color i ritme amb motiu d'aquest trofeu que convoca el bo i millor del ball esportiu a nivell estatal. Una cita que, com explica el president del Club de Ball Esportiu Sant Cugat, Jesús Curto, sempre té una nombrosa i variada participació.

Jesús Curto

Sempre té molta participació. Tindrem unes 400 parelles de totes les autonomies.


Enguany la competició no presenta gaire novetats entre altres motius perquè com assegura Curto la crisi també ha incidit en el sector en forma de baixes federatives i falta de patrocinadors i col·laboradors. No obstant això, Jesús Curto espera que la situació millori per recuperar així el torneig internacional.

Jesús Curto

Hi ha poques novetats, la crisi ens té limitats. Espero que els pròxims anys aixequem el cap i puguem recuperar el torneig internacional.


La cita de ball esportiu per excel·lència a Sant Cugat tampoc no passa desapercebuda per als seguidors santcugatencs que cada any omplen de gom a gom la graderia del pav 3.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.