El Trofeu de Ball Esportiu Ciutat de Sant Cugat baixa el nombre de participants


  • Comparteix:

La 22a edició del Trofeu de Ball Esportiu Ciutat de Sant Cugat ha registrat una participació més baixa que en d'altres ocasions arribant finalment a un total de 216 parelles. El Club Ball Esportiu Sant Cugat, organitzador de la competició, ha aportat un total de 10 parelles i per a properes edicions es vol incentivar la participació obrint el campionat a altres estils.

Des de l'organització, el director del Club Ball Esportiu Sant Cugat, Dani Curto, lamenta que hagi descendit la participació del Trofeu de Ball Esportiu Ciutat de Sant Cugat, però és un fet que està passant a tot l'Estat espanyol i des dels clubs s'han de prendre iniciatives per motivar la participació de la gent. Entre elles, com afirma Dani Curto, és començar a treballar des de la base.

Dani Curto

Hem de fer una crida al Ball Esportiu perquè es revifin les competicions. Sant Cugat té un dels trofeus més importants a nivell estatal i ha baixat. S'ha de treballar des de la cantera i que es revifi el ball esportiu.


A la competició han participat parelles vingudes principalment de Catalunya, encara que també de la resta d'Espanya. En total 216 parelles de totes les categories i nivells, que fan d'aquest Trofeu de Ball Esportiu, un dels més prestigiosos de tot l'estat. La propera edició, que serà la 23a, potser introduïra canvis en forma de nous estils com la salsa i el hip hop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.