El santcugatenc Àlex Trullàs participarà a l'Europeu de boccia de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Copa d'Europa de Boccia, que tindrà lloc a Sant Cugat de l'1 al 4 d'abril, tindrà la participació del santcugatenc Àlex Trullàs com a membre de l'equip espanyol. La competició, que disputaran 126 participants de 23 seleccions, és classificatòria per als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro 2016 i es disputarà en modalitat individual, per parelles i per equips.

Entre les 23 seleccions presents en el campionat, hi destaquen, pel seu potencial, les delegacions de Portugal, Gran Bretanya, Bèlgica, Hongria, Noruega, Grècia i Espanya. Precisament a l'equip espanyol hi ha l'únic representant de la nostra ciutat en la competicó, Àlex Trullàs. El jugador santcugatenc ha destacat la doble il·lusió de poder competir en un campionat d'aquesta magnitud i el fet de disputar-lo a la seva ciutat.

Àlex Trullàs

Si es pot guanyar millor. Com a santcugatenc estic orgullós que la selecció espanyola m'hagi convocat.


La competició mobilitzarà unes 500 persones entre esportistes, tècnics, àrbitres, classificadors, voluntaris i organització. La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Internacional de Boccia (BISFed) s'encarreguen de l'organització d'aquesta copa continental que és classificatòria per als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro 2016. El director de la Copa d'Europa de Boccia, Ismael Sánchez, destaca l'alt nivell que es veurà en el torneig.

Ismael Sánchez

A totes les categories hi ha un nivell similar i molt alt. Potser els jugadors amb més nivell que falten són els d'Orient.


A l'acte de presentació, que ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament, també han assistit la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el representant territorial de la Secretaria General de l'Esport a Barcelona, Santi Siquier, i el president de la FECPC, Carles Muñoz. Durant la presentació s'ha fet una exhibició de boccia al vestíbul de l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.