L'esport de Sant Cugat dóna el condol per les víctimes de l'accident aeri


  • Comparteix:

L'esport de la ciutat ha donat el condol als familiars i amics de l'accident

L'esport de la ciutat ha donat el condol als familiars i amics de l'accident

Els clubs esportius de Sant Cugat se sumen a les mostres de condol, sobretot a través de les xarxes socials, per l'accident aeri que ha tingut lloc aquest dimarts al matí als Alps on hi ha hagut 150 víctimes, set de la ciutat. Tres de les víctimes tenien relació amb el Futbol Sala Sant Cugat.

El Futbol Sala Sant Cugat viu moments de dolor després que tres familiars del porter cadet hagin mort en aquest accident d'avió. El club santcugatenc ha destacat que 'en moments de dolor, no tenim paraules. Molts ànims i molta força a familiars i amics! Tens tot el nostre suport!

La UESC ha també ha donat tot el suport i 'afecte als familiars i amics de les víctimes del tràgic accident aeri als Alps'.

El Sant Cugat Esport ha expressat 'el nostre condol a la família de la nena, mare i àvia de Sant Cugat que han perdut la vida a l'avió estavellat de Germanwings'.

El Volei Sant Cugat ha explicat que volia 'transmetre el nostre sincer condol a totes les famílies afectades per l'accident d'avió'.

En la mateixa línia, l'Handbol Sant Cugat 'mostra el seu suport a totes les famílies i les persones afectades per l'accident aeri'.

L'Olimpyc Floresta ha donat 'el condol a familiars i amics de l’accident d’avió d'aquest dimarts, especialment als nostres veïns del municipi. Volem expressar també un suport especial per a l’Ignacio, company de futbol sala. Tot el club t'acompanya en el sentiment i els teus companys t'envien una forta abraçada'.

El Mira-sol Baco ha anunciat que 'aquest cap de setmana farem un minut de silenci per la mort dels santcugatencs a l'accident d'avió, DEP'.

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) també ha tingut paraules de suport per a l'empresa en aquests moments difícils: 'El nostre suport a les famílies afectades per l'avió estavellat. En especial a l'empresa Delphi, empresa amiga de la #57marxainfantil'.

La Unió Esportiva Sant Cugat ha donat també ha emès un missatge: 'Tot el nostre suport i afecte als familiars i amics de les víctimes del tràgic accident aeri als Alps'.

El Club Gimnàstica Sant Cugat, a través del seu perfil de Facebook, ha destacat que 'el nostre profund pesar per les victimes de l'accident d'avio d'ahir entre Barcelona i Düsseldorf, en especial per aquelles del nostre poble, conegudes i properes. Sempre us recordarem'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.