Els socis ratifiquen Josep Maria Félez al capdavant de la PB Sant Cugat


  • Comparteix:

Félez seguirà sent president de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Félez seguirà sent president de la Penya Blaugrana Sant Cugat

Josep Maria Félez ha estat reelegit president de la Penya Blaugrana Sant Cugat en l'assemblea extraordinària que l'entitat ha celebrat aquest divendres a la seva seu. Félez, al càrrec des de 2001, ha manifestat que la seva intenció era no presentar candidatura en aquesta ocasió, però que la manca de propostes entre els socis ha provocat que es tornés a proposar com a president.

Els estatus han proclamat Félez president de nou per ser l'única candidatura presentada. Durant l'assemblea també s'ha explicat l'estat de les finances de la Penya, que per l'anterior exercici ha assolit un superàvit de 905,2 euros, amb uns ingressos de 33.152 euros. El president electe ha assegurat que la decisió de no anunciar la seva candidatura fins l'últim moment responia a fer que el soci prengui més responsabilitat.

Josep Maria Félez

Presionar el soci perquè tingui més responsabilitat. Per això vaig callar fins l'últim moment. No ha estat així, i no tinc cap problema en presentar-me.


D'altra banda, Félez ha lloat durant l'acte la tasca duta a terme per la junta directiva actual del FC Barcelona. La directiva entrant de la Penya ha anunciat una primera reunió de junta per al 9 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.