La inauguració de l'Europeu de boccia dóna el tret de sortida al campionat


  • Comparteix:

El Campionat d'Europa de boccia per a paralítics cerebrals ha donat el tret de sortida aquets dimarts amb la inauguració que ha aplegat més de 130 esportistes de 23 països. La competició, puntuable per als Jocs Paralímpics de Rio 2016, s'inicia aquest dimecres en les modalitats individual, per equips i per parelles.

El Pav 2 de la Rambla del Celler ha acollit la inauguració de l'Europeu de boccia on les 23 seleccions participants han anat entrant davant l'ovació del públic assistent. La delegació espanyola ha estat l'encarregada de tancar la desfilada. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, destaca que Catalunya s'està especialitzant en acollir esdeveniments de gran magnitud.

Ivan Tibau

És molt important que Catalunya es converteixi en un gran organitzador de grans esdeveniments.


Sant Cugat ja té experiència en acollir campionats d'esports adaptats amb la Copa Intercontinental de futbol 7 l'estiu de 2013. La tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susana Pellicer, creu que l'Europeu és una aposta que fa la ciutat per demostrar la seva capacitat organitzativa.

Susana Pellicer

És un test per a la ciutat i que ha de demostrar que està preparada per acollir aquesta competició.


La parella de ball formada per Nasim El Habbas i Nayara Palazón han fet gaudir els assistens amb la seva actuació. També els bastoners de Sant Cugat, que han demostrat les seves habilitats sobre el parquet del pav 2 amb el seu ball.

La inauguració s'ha tancat amb el grup de percussió Karabassà. Després de la celebració, els esportistes ja es preparen per afrontar la competició que s'inicia aquest dimecres i finalitza dissabte, cinc dies de torneig que convertiran Sant Cugat en l'epicentre de la boccia continental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.