Grècia, Eslovàquia i la Gran Bretanya, primers campions europeus de boccia


  • Comparteix:

Una imatge de la jornada | Foto: ebocciacup.com

Una imatge de la jornada | Foto: ebocciacup.com

El campionat d'Europa de boccia, que s'està disputant a Sant Cugat, ha celebrat les primeres finals. En parelles, Grècia i Eslovàquia són els nous campions de les categories BC3 i BC4, respectivament, mentre que en equips, la Gran Bretanya s'ha imposat amb claredat a la final a la selecció espanyola

La selecció grega s'ha adjudicat la categoria BC3 per parelles amb claredat. A la final, ha batut l'equip de la República Txeca per un clar 5 a 1. Portugal i la Gran Bretanya s'han disputat el tercer i quart lloc, amb victòria pels portuguesos per 4 a 2.

La final de la categoria BC4, per altra banda, ha estat força més ajustada. Eslovacs i britànics han hagut de jugar-se el títol en un desempat després d'empatar a 4 i la victòria ha estat finalment per Eslovàquia. Al partit pel tercer i quart lloc, de nou victòria portuguesa, també per 4 a 2, davant Rússia.

La selecció espanyola també ha estat present en una de les finals, en l'apartat d'equips. L'equip estatal ha caigut amb molta contundència (10-1) amb la Gran Bretanya. Holanda ha batut Rússia per 11 a 5 al partit pel tercer i quart lloc.

La competició segueix amb les categories individuals. Aquest torneig puntua per classificar-se pels Jocs Paralímpics de Rio 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.