La UESC de tennis taula es juga la fase d'ascens en les tres últimes jornades


  • Comparteix:

A la dreta, la tripleta de la UESC / Font: Uesc.cat

A la dreta, la tripleta de la UESC / Font: Uesc.cat

El primer equip de la UESC de tennis taula afronta les tres últimes jornades de competició amb opcions de disputar per primera vegada la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs són quarts, a dos punts del tercer, el Vic, i necessiten guanyar els tres partits i una ensopegada dels vigatans per accedir a la promoció d'ascens. El palista Josep Antón es mostra optimista i creu que els d'Osona tenen un calendari difícil amb un partit clau a la pista del líder invicte, el Ripollet.

Tres jornades i tres finals per a la UESC que vol evitar quedar-se per tercer any consecutiu a les portes de jugar la fase d'ascens. La quarta plaça de les dues últimes temporades ha deixat l'equip vermell-i-negre sense premi. La tripleta santcugatenca té possibilitats d'assolir la tercera posició, però no depenen d'ells mateixos. La UESC ha de guanyar els tres partits davant Calella, setè, Amics de Terrassa, cinquens, i Nàstic de Tarragona, avanpenúltim.

Els santcugatencs es mostren confiats en guanyar els tres partits i l'ensopegada del Vic que té un calendari exigent amb la visita a la pista del líder invicte, el Ripollet. El palista Josep Anton creu que tenen moltes possibilitats de jugar la fase d'ascens.

Josep Anton

Estem entrenant més que mai i volem afrontar la recta final amb optimisme.


La UESC té l'average guanyat amb el Vic i, en cas d'empat a punts entre els dos equips, els santcugatencs serien tercers. La primera final per a la UESC és dissabte quan rebrà el Calella, setè classificat, a les sis de la tarda a la sala de tennis taula de la pav 1 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.