La Coordinadora vol conèixer les propostes electorals dels partits


  • Comparteix:

Moment de la reunió d'aquest dimarts de la Coordinadora

Moment de la reunió d'aquest dimarts de la Coordinadora

La Coordinadora d'Entitats Esportives ha mostrat la seva inquietud perquè, a pocs dies de l'inici de la campanya electoral, cap partit no s'ha posat en contacte amb ells per presentar el seu programa en matèria esportiva. Com a resposta, la plataforma prendrà la iniciativa i convocarà una trobada amb les forces que concorren a les eleccions municipals. A més, a la reunió d'aquest dimarts també s'ha acceptat l'entrada a la Coordinadora del Qbasket Sant Cugat, incorporació que està pendent de formalitzar-se.

Els clubs que han participat a la reunió han manifestat la seva preocupació per la falta d'informació sobre les propostes dels diferents partits polítics que es presenten als pròxims comicis municipals. En aquest sentit, els membres de la plataforma han acordat convidar els partits a una trobada que encara no té data.

El vicepresident de la Coordinadora, Rafa Robledo, considera que no és normal aquesta situació quan falta tan poc temps per a les eleccions.

Rafa Robledo

És poc lògic. Pels terminis que hi ha fins les eleccions, haurien de tenir més interès per captar les nostres inquietuds, cosa que no està passant.


A la reunió de la Coordinadora, hi assitia per primera vegada i en qualitat de convidat el Qbasket Sant Cugat, representat pel seu president, Quique Aranda, que ha exposat els motius pels quals el seu club vol formar part d'aquest grup. La petició ha estat acceptada i l'entitat basquetbolística ja forma part de la plataforma. Això sí, encara pendent de formalitzar els tràmits burocràtics. Aranda ha explicat que vénen a sumar.

Quique Aranda

Volem formar-ne part perquè és una institució que lluita per l'esport a Sant Cugat i tots tenim les mateixes inquietuds i necessitats, i junts podem fer més força.


A banda d'aquests temes, la Coordinadora també ha decidit crear la seva pròpia pàgina web, participar en el Sant Cugat Experience amb un estand i activar altres temes en relació amb l'Ajuntament com les subvencions i l'organització de casals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.