El torneig solidari de pàdel Força Miquel vol reunir 400 parelles al CE Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell promocional del torneig solidari de pàdel Força Miquel al CE Valldoreix / Font: Forçamiquel

Cartell promocional del torneig solidari de pàdel Força Miquel al CE Valldoreix / Font: Forçamiquel

El 3r torneig solidari de pàdel Força Miquel es disputarà del 3 a l'11 de juny a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix i tots els diners recaptats aniran destinats al departament d'investigació d'Hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu. L'organització espera arribar a les 400 parelles i les inscripcions s'han de formalitzar a través de Forcamiquel.com.

564 parelles ja han disputat aquest torneig en les dues edicions anteriors que han recaptat 40.000 euros. Tots aquells que vulguin participar poden formalitzar la seva inscripció fins el 30 de maig. El preu és de 25 euros si es disputa una categoria i de 40 si es participa en dues.

Un dels organitzadors del torneig, Marc Carballeira, destaca la consolidació de la prova i el bon ambient existent al Club Esportiu Valldoreix.

Marc Carballeira

L'ambient que es respira en aquest torneig és brutal.


Carballeira és tiet del desaparegut Miquel i soci del Club Esportiu Valldoreix que sempre ha acollit aquest torneig a les seves instal·lacions. L'organització espera que s'arribi a la xifra de 400 parelles superant les 240 de la primera edició i les 260 de la darrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.