Alcaraz i Paul, finalistes de l'ITF Futures del CE Valldoreix


  • Comparteix:

Tommy Paul, un dels finalistes

Tommy Paul, un dels finalistes

Alberto Alcaraz i Tommy Paul jugaran la final de l'ITF Futures de Valldoreix aquest diumenge a les onze del matí. Alcaraz s'ha imposat a Oriol Roca a la primera semifinal en dos sets, mentre que Paul n'ha necessitat tres per imposar-se a Taylor Fritz.

En dues semifinals molt disputades, Alcaraz i Paul ha obtingut el valuós premi de la classificació per a la final. El tennista valencià s'ha desfet del català Oriol Roca en dos sets (6-1 i 6-4). Alcaraz ha arribat a posar-se 6-1 i 5-1, però en aquell moment Roca ha reaccionat, encara que no ha pogut remuntar.

El nord-americà Tommy Paul, en canvi, sí que ha consumat la remuntada i ha batut el seu compatriota Taylor Fritz després d'aixecar el primer set (3-6, 6-4 i 6-3). La d'aquest diumenge serà la novena final d'aquest torneig, que ja està consolidat dins el calendari tennistic europeu.

La seva situació al calendari, poc abans de Roland Garros, quan els millors tennistes del món busquen tornejos a Europa, permet veure a les pistes de Valldoreix a jugadors que volten el número 200 del rànquing de l'ATP.

El director del torneig, Albert Riba, assegura que està satisfet amb l'evolució del campionat.


Albert Riba

El torneig està molt consolidat al Club Esportiu Valldoreix. Espero que segueixi molts anys a la nostra entitat.



L'ITF Futures de Valldoreix reparteix un total de 10.000 dòlars en premis.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.