El torneig Força Miquel arriba a la 3a edició amb l'objectiu de seguir creixent


  • Comparteix:

Una imatge del moment de la donació

Una imatge del moment de la donació

El torneig de pàdel solidari Força Miquel vol arribar a les 400 parelles en la seva 3a edició, que es disputarà a les instal·lacions del CE Valldoreix del 3 al 13 de juny. Aquest any, a més de la recaptació provinent de la totalitat de les inscripcions, també comptarà amb una donació de l'EMD de Valldoreix, 4.000 euros, i de l'Obra Social de la Caixa, 3.000 euros. Els organitzadors esperen recaptar uns 30.000 euros que es destinaran al Departament d'Investigació Hematològica de l'Hospital Sant Joan de Déu.

El torneig arriba a la seva tercera edició i ja s'ha fet un lloc al mapa de competicions solidàries. De fet, si arriben a les 400 parelles inscrites serà el més nombrós de Catalunya. Aquest dimecres, ja n'hi havia 340 de confirmades i s'espera aconseguir aquesta xifra abans del dia en què es tanquen les inscripcions, el 30 de maig. Els jugadors es repartiran entre les categories masculina, femenina i mixta.

Aquest any, el torneig amplia també les seves dates per poder encabir aquest augment d'inscripcions, l'any passat hi van participar 280 parelles. Començarà en dimecres i acabarà en dissabte per poder aprofitar la major afluència de gent el cap de setmana per disputar les finals. A més de l'esport, el Força Miquel està obert a totes les persones que vulguin col·laborar amb la lluita contra el càncer, amb una pala zero, o acostar-se al village i a la zona de jocs infantil.

El director tècnic del CE Valldoreix, Roger Badia, ha dit que pel club el torneig és molt important.

Roger Badia

El torneig compleix tots els requisits que busquem a l'hora d'organitzar-los. No només pel tema tècnic sinó també per la gent que hi participa.


L'acte ha comptat amb la presència del director de l'oficina de CaixaBank a Valldoreix, David Bayarr, la mare del nen que dóna nom al torneig, Meri Maranges, el president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, i el president de l'EMD, Josep Puig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.