La UESC de tennis taula afronta el play-off d'ascens a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada de la UESC

Imatge d'aquesta temporada de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula afronta aquest cap de setmana a les Borges Blanques el play-off d'ascens a Divisió d'Honor, segona categoria estatal. El conjunt santcugatenc espera saber el rival en un sorteig que té lloc aquest divendres a les vuit del vespre. Rivas i Getafe madrilenys, Marpex-Oargi navarrès, Alzira valencià i Huetor Vega de Granada són els possibles contrincants.

Els santcugatencs afronten per primera vegada aquesta fase d'ascens després d'haver finalitzat tercers del grup 3 de Primera Divisió. La tripleta formada per Josep Anton, Álvaro Barreneche i Pau Gaju és debutant en aquest play-off en què tindran davant a equips que han estat segons en els seus respectius grups. Els santcugatencs haurien de jugar tres eliminatòries per poder aconseguir una de les sis places d'ascens.

Els primers classificats de cada grup juguen entre ells i els tres guanyadors pugen. Els tres perdedors disputaran l'eliminatòria final contra els que arribin de les prèvies. En aquestes prèvies es troben els sis segons de la lliga regular, que s'enfronten als sis tercers, entre els quals hi és la UESC.

Un dels seus palistes, Josep Anton Velázquez, creu que han anat de menys a més, però que arriben sense pressió al play-off.

Josep Anton Velázquez

Estem jugant millor que en tota la temporada i estem molt compensats i equilibrats. És complicat aconseguir-ho, per a nosaltres el premi és ser-hi.


Les eliminatòries es disputen durant dissabte i diumenge, i el sorteig per conèixer els rivals serà aquest divendres a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.