La cloenda dels Jocs Esportius Escolars es renova amb l'EsporTast


  • Comparteix:

L'EsporTast amenitza la 34a edició de la festa de cloenda dels Jocs Esportius Escolars, que enguany ha reunit joves i famílies al Parc de l'Arborètum. Aquest novetat incorporada enguany ha permès que tothom qui volgués participés en proves relacionades amb els diferents esports que ofereix l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). El regidor d'Esports en funcions, Xavier Tizón, ha fet entrega de la primera tanda de guardons, que s'han entregat a tots els participants de les diferents disciplines.

Malgrat no experimentar un augment considerable, la participació en l'oferta esportiva escolar d'enguany es consolida i segueix fregant els 3.000 alumnes. Una temporada que ha tingut de nou un comiat multitudinari, variant l'escenari de l'any passat i desplaçant-lo a l'aire lliure. Els tres millors equips en edats aleví, infantil, cadet i juvenil de cada disciplina han rebut un trofeu, mentre que tots els participants, també en categories prebenjamí i benjamí, han estat guardonats amb una medalla.

El director de l'OMET, Xavier Requeno, ha definit l'EsporTast de 'combinació exitosa'.

Xavier Requeno

D'alguna manera el que volem és que nois que només han provat un esport en provin d'altres. La combinació és exitosa.


De la seva banda, el regidor d'Esports en funcions, Xavier Tizón, ha fet balanç de la temporada i ha considerat 'excel·lent' la tasca duta a terme en aquest curs.

Xavier Tizón

Amb l'OMET i amb Teampartners, crec que la feina s'ha fet de manera excel·lent i podrem continuar dient que Sant Cugat és una ciutat basada en la infància i en el seu creixement dins el marc esportiu.


L'atletisme, el bàsquet, el futbol, el ciclisme, l'handbol, el voleibol, el tennis taula i els escacs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.