La UE Sant Cugat cau en el primer partit per l'ascens contra el Vincios


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) diu adéu a l'ascens a Divisió d'Honor en una primera eliminatòria del play-off molt igualada en què ha caigut davant el Vincios gallec (4-2). Pau Gaju ha sumat els dos punts vermell-i-negres en superar Samuel Pereira i Martín Pintos amb contundència, però la qualitat del nigerià Kazeem Ahmed, que només ha deixat escapar un punt en tota la temporada, i les derrotes ajustades dels santcugatencs Enric Bosch i Alvaro Barreneche han donat el triomf als de Galícia.

Malgrat assegurar que arribar al play-off suposava ja un èxit, la Unió Esportiva Sant Cugat ha estat molt a prop de superar la primera ronda i fer un pas més cap a l'ascens a la categoria de plata del tennis taula estatal. Davant, però, tenia un rival amb un dels jugadors més determinants de la categoria, Kazeem Ahmed, una situació que ha estat massa determinant per als vermell-i-negres.

El nigerià s'ha desfet amb comoditat d'Enric Bosch (3-1) i d'Alvaro Barreneche (3-0), i per part santcugatenca els triomfs els ha dut Pau Gaju, que s'ha desfet també amb facilitat de Samuel Pereiro i Martin Pintos (3-0). La victòria gallega s'ha definit en dos ajustats punts, que la UESC duia encarrilats però que han acabat caient del bàndol gallec. Pintos s'ha acabat desfent de Barreneche (3-2), mentre que Pereiro ha fet el mateix amb Enrich Bosch.

El membre de l'equip, Josep Antón, es mostra satisfet amb la temporada i destaca les dificultats d'uns play-off com aquests.

Josep Antón

Estem molt satisfets perquè l'objectiu era arribar fins la fase d'ascens.


Els santcugatencs acaben una temporada en què per primer cop han optat a arribar a Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.