La carta ètica de Sant Cugat Creix, seleccionada per al projecte Erasmus+


  • Comparteix:

Els membres de Sant Cugat Creix

Els membres de Sant Cugat Creix

La Comissió Europea ha seleccionat la carta ètica de Sant Cugat Creix com una de les iniciatives que formin part del projecte Erasmus+, que destina fons a aquelles propostes que fomenten la bona governança en l'esport i l'ètica en la seva pràctica. La candidatura l'ha presentat l'Ajuntament de Sant Cugat juntament amb l'associació Sant Cugat Creix. Aquest iniciativa té la col·laboració de socis europeus, clubs i universitats d'Itàlia, Alemanya, França i el Regne Unit.

Aquests fons permetran el desenvolupament de la carta ètica a la ciutat i fomentaran iniciatives tant a Sant Cugat com amb els socis d'arreu del continent. El president de Sant Cugat Creix, Albert Salarich, qualifica a Cugat.cat la decisió com a 'gran notícia'.

Albert Salarich

És una gran notícia, és molt important per a nosaltres, per a l'esport i per a la ciutat. Agraïts de fer equip amb l'Ajuntament per poder-ho presentar.


Salarich i el regidor d'Esports, Eloi Rovira, explicaran dimarts que ve els detalls de l'aplicació d'aquest projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.