El canadenc Steven Díez guanya el 12è Torneig ITF Sant Cugat


  • Comparteix:

El tennista canadenc Steven Díez guanya la 12a edició del Torneig ITF Sant Cugat després superar el català Marcos Giraldi a la final (6-1/6-0). Díez ha estat molt superior a Giraldi, que no ha estat capaç de guanyar cap servei durant el partit.

Steven Díez s'ha imposat clarament a un Marcos Giraldi que a mesura que ha anat avançant el partit ha tastat la clara superioritat del canadenc a la final. Giraldi, només ha estat capaç de guanyar un joc en tot el matx, trencant el servei a Díez en el quart joc del primer set. A partir d'aquest moment, Díez, número 585 del rànquing ATP i resident a Barcelona, ha passat per sobre de Giraldi com una piconadora i ha guanyat nou jocs consecutius per endur-se la victòria en el torneig.

El president del CTNSC, Antoni Lloret, destaca l'alta participació i el nivell del torneig.

Antoni Lloret

La participació i el nivell han estat molt alts. També els socis del club i jugadors de la ciutat que han participat han mostrat un gran nivell.


Per a la propera edició, coincidint amb la cel·lebració del 50è aniversari de la fundació del Club Tennis Natació Sant Cugat, el club prepararà activitats especials.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.