El Natació Sant Cugat acull una prova de l'UniTennis dissabte de la setmana que ve


  • Comparteix:

Presentació de la prova de l'UniTennis Tour que es disputarà al Natació Sant Cugat

Presentació de la prova de l'UniTennis Tour que es disputarà al Natació Sant Cugat

El Club Tennis Natació Sant Cugat acollirà la cinquena prova del torneig UniTennis Tour, organitzat per la Fundació FIT, dissabte de la setmana que ve. Els participants s'han d'inscriure a Unitennis.cat amb un preu de 10 euros per jugar individuals i 15 per individuals i dobles. La prova es disputa en categoria or i argent tant masculí com femení per a universitaris d'entre 17 a 30 anys.

L'UniTennis Tour vol omplir el buit existent a la franja d'entre 17 a 30 anys per a tots aquells tennistes que no s'entrenen diàriament i que no tenen com a objectiu arribar al professionalisme. Vall Parc, Tennis Sabadell i Melich Sports en dues proves són les seus que han acollit aquest torneig. Uns 25 participants han disputat fins al moment aquesta competició.

Quatre tennistes santcugatencs han participat a les tres proves i un d'ells, Roger Andreu del Natació Sant Cugat, ha guanyat la prova de Sabadell. El director de la Fundació FIT, Fèlix Riba, destaca que el guió de la competició és ideal per als joves universitaris.

Fèlix Riba

El format del torneig és adient per als joves tennistes universitaris.


El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Toni Lloret, remarca que aquest torneig promou la pràctica de l'esport en tennistes d'entre 17 a 30 anys.

Toni Lloret

Cal promoure aquestes activitats en aquesta franja d'edat.


El torneig es disputarà entre les dues i les sis de la tarda en partits a un únic set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.